maandag 29 oktober 2007

Ridder Benefietdag Groot Succes!

Een perfecte locatie, heerlijk sfeertje, veel bezoekers, mooie live muziek, gulle gevers en heel veel energie.

De bijeenkomst werd gehouden in de “huiskamer” van Beer in het historische radiopand de Vogelenburcht in Utrecht. Lekkere fauteuils en banken, kunst aan de muur en een sfeertje om van te smullen. De bijeenkomst leek dan ook net een grote familie reünie. Waar zie je nog dat vreemden zo met elkaar om gaan? Bij Ridder kan dat blijkbaar en is goed om te ervaren.

En dan de opbrengst? Er werd kunst geveild en bij enkele medewerkers kon je een consult “kopen”. Er werden heerlijke eigengemaakte appeltaarten, vruchtenwijnen en Indische hapjes “verkocht” en de Rijense worstenbroodjes vonden grote aftrek. Iedereen deed naar zijn mogelijkheden een bijdrage wat resulteerde in een bedrag van € 650,00.

De muziek was klasse, wat een kwaliteit hebben die jongens neergezet. En dan Beer en zijn Beertje. Die hadden hun huiskamer gratis beschikbaar gesteld en fantastisch ingericht en zorgde voor de drankjes. En wat te denken van Maria die een prima geluidsinstallatie gratis voor ons regelde. Bedankt!

Bedankt ook de programmamakers, kaartleggers, healers, mediums, kunstenaars, bezoekers, muzikanten, inrichters, schoonmakers, danseressen, operators, geluidsfreaks, moppenvertellers, aanwezige en luisteraars.


Ridder-Benefiet-Dag



Er kunnen nog giften gestort worden op:

125864787
ten name van: cj ten napel
gift voor ridder radio


of
via PayPall op:
dfmdonate@gmail.com